26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası Münasebeti ile açıklama yapan Güvenlik-İş Sendikası Zonguldak İl Başkanı Bekir Aydın şunları söyledi: "Özel güvenlik görevlilerimizin fedakârlık ve özveriyle görevlerini yerine getirdiklerini biliyoruz. Hayatın her anında ve her alanında, gece gündüz demeden 7/24 hizmet eden bu kahramanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Güvenlik-İş Sendikası olarak, onların haklarını savunmak ve çalışma koşullarını iyileştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Bu yıl, özel güvenlik sektöründe 20. yıl dönümümüzü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Yirmi yıl önce, kamu düzeni ve halkın güvenliği için yola çıkan özel güvenlik görevlilerimiz, bugün toplumun ayrılmaz bir parçası haline gelmiş ve önemli bir meslek grubu oluşturmuştur.

26 Haziran 2004'te kabul edilen 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun, mesleğimizin temel taşını oluşturuyor. Bu tarihi, özel güvenlik görevlilerinin miladı olarak kabul ediyor ve her yıl 26 Haziran'ı "Özel Güvenlik Günü", 26-30 Haziran'ı ise "Özel Güvenlik Haftası" olarak kutluyoruz. Bu hafta boyunca, özel güvenlik görevlilerimizin değerini ve katkılarını bir kez daha vurgulama fırsatı buluyoruz.

Hırsızlar kabloları çalmıştı: 10 gündür arıza giderilemedi Hırsızlar kabloları çalmıştı: 10 gündür arıza giderilemedi

Hayatımızın Her anda, her alanda. Ülkemizin kamu güvenliğine önemli katkıyı sağlayan 7/24 görevi başında 373 bin özel güvenlik görevlisinin '26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası' kutlu olsun'.

Kaynak: BÜLTEN