Tims Fabrika Salonu’nda gerçekleşen törende, 2023-2024 Dönem Başkanı Doruk Dokuzoğlu, geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana gerçekleştirdikleri etkinlik ve projeleri özetleyerek, dönemi  kulüp üyelerinin desteği ile çok sayıda ödülle sonlandırdıklarını paylaştı.

Dokuzoğlu çiftinin, dönem içerisinde yaptıkları çalışmalara destek veren Rotary Kulübü üyeleri ile eşleri ile Rotary gönüllü destekçilerine teşekkür plaketi ve çiçek takdim ettiği törende, 2023-2024 Dönemi Guvernör Yardımcılarına da ayrıca teşekkür edilerek hediye ve plaketler takdim edildi.

Serinlemek isteyen kadın deniz kıyısında epilepsi krizi geçirdi Serinlemek isteyen kadın deniz kıyısında epilepsi krizi geçirdi

Rotary Uzun Dönem Öğrenci Değişim Programı kapsamında dönem başında Meksika'dan gelen misafir öğrenci Ashley Melissa Campos Salomon’un, Türkiye’de geçirdiği dönemi sinevizyon eşliğinde Türkçe anlattığı törende; Rotakids Kulübü Başkanı Kıvanç Ateş, Dönem Başkanlığı görevini Atlas Dokuzoğlu’na, İnteract Başkanı İpek Dokuzoğlu ise görevi Dorukhan Batın Gebeş'e teslim etti.

GÖREVİ ŞEN DEVRALDI

Devir teslim töreninde Doruk Dokuzoğlu ve eşi Taciser, görevi devredecekleri Özlem Şen ile eşi Timur Şen’i sahneye davet etti.

Dokuzoğlu, Kulüp Madalyası ile Başkanlık Rozeti’ni Kdz. Ereğli Rotary Kulübü 2024-2025 Dönem Başkanı Özlem Şen’e salondakileri misafirlerin yoğun alkışları ile devrederken Şen de, Dokuzoğlu’na hediye takdiminde bulundu.

2024-2025 Dönem Başkanlığını devralan Özlem Şen,  “Rotary Sihri” logosunun yer aldığı dönem bayrağını, eşi Timur Şen ile birlikte açmasının ardından teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Şen, üstlendiği görev süresince çalışacağı ekip arkadaşlarını tanıtarak slayt eşliğinde hedeflerini ve yapacakları çalışmaları anlattı. 

Şen’in resmi tören kapanışı yaptığı program, Retrobüs Grubu’nun konseri ile sona erdi.

Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanlığı Devir Teslim Törenine; 2023-2024 Dönem Guvernör Yardımcıları Aykut Ateş ve Eray İlhan, 2024-2025 Dönemi Guvernör Yardımcısı Ahmet Fındık, Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanları, kulüp üyeleri ile eşleri, İnteract ve Rotakids Kulübü üyeleri ile kulübe destek veren davetliler katıldı.

Muhabir: Gamze Taşdemir