Akaryakıta ÖTV zammı Akaryakıta ÖTV zammı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yaşayan öğretmen çift Eşref ve Aysun Özdemir'in iki çocuğundan biri olan Cemre Nur Özdemir LGS kapsamında düzenlenen merkezi sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girdi. Özdemir’in başarısı ailesini, öğretmenlerini gururlandırdı. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Cemre’yi evinde ziyaret ederek tebrik etti. Başkan Karagöl, Özdemir’e cep telefonu hediye etti.

Cemre Nur Özdemir, “Bu başarı çok kişisel bir olay. Herkesin çalışma programı, herkesin izlediği yol çok farklı. Ben de başka insanların, öğretmenlerimizin fikrini alarak kendi yolumu belirledim. Kendim bir program oluşturup onun çerçevesinde ilerledim. Bence en önemli şey istikrar zaten. Uygulanabilir bir program yapmak ve bunu her gün uygulayabilmek. Başarının anahtarı olarak ben bunu gördüm. Sürekli çalışabilmek. Az da olsa, çok da olsa belli bir düzende gidebilmesi olarak düşündüm. Bundan sonraki hedeflerim olarak da başarıyı aynı şekilde devam ettirmek istiyorum. Bunun için de ailemle bir yer araştıracağız” dedi.

Cemre’nin başarısından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, “Biz Erbaa’nın her alandaki başarısını gururla takip ediyoruz. Hem yerel yönetimler olarak, hem şehirde yaşayan insanımız olarak, ekonomisiyle, sosyal hayatıyla bölgede lokomotif görevi görmek bizim en büyük özelliğimiz. Geçen sene de oldu. Hacı Hasan arkadaşımız birinci olmuştu bu sene de Cemre kardeşimiz birinci oldu. Bu açıdan da bunun devamını görmekten mutluyuz. Cemre’nin bu başarısından dolayı da ayrıca çok mutluyuz. Kendisini tebrik ediyoruz. İnşallah güzel bir meslekle bunu daha da taçlandıracak, diye ümit ediyoruz. Ben Erbaalılar adına kendisine teşekkür ediyorum. Ailesi adına, öğretmenleri, okulu ve idarecileri adına kendisine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. 

Kaynak: DHA