3 Farklı Dizaynda villamız mevcuttur. 1-Müstakil dubleks 2- Hobi odası müştemilat veya çalışma alanı olarak kullanılabilecek depo alanı olan dubleks ( merdiven inişli) 3-Garaj girişli tripleks villalarımız mevcuttur. İkiz ve yapışık villa değildir.
Her villanın etrafı taş duvarı ve beton istinat olacak şekilde kendisine ait bahçesi içerisindedir.
Ortak alanda havuz, oturum alanı yeşillik mevcuttur. Bu alana erişim villaların bahçelerinden sağlanmaktadır. Ortak alandan, her bir villaya düşen m2 tapuya ilave edilmektedir.
Dubleks villalar 120 m2 taban oturum alanına ve 250 m2 kullanım alanına sahipken, depo alanı olan ve garajlı villaların kullanım alanı 360,50m2’dir. Bahçe metrekareleri değişken olup her bina farklı m2’lere sahiptir.
3.etap / 12 adet villanın bulunduğu 3. Etapta 1 adet dubleks, 1 adet depo alanlı dubleks ve 3 adet garajlı tripleks villamız satıştadır.
Villalarımızda 4 oda, 1 salon, 1 mutfak, 3 banyo tuvalet, 1 çamaşır odası, 2 balkon, 2 adet verandası (mutfak çıkışlı ve salon çıkışlı ) ve 1 adet merdiven altı gizli kiler bulunmaktadır.
Depo inişli ve Garajlı Villalarımızın alt katında yaşam alanı olarak kullanabileceğiniz odalar bulunmaktadır.
Villalarımız ileri kaba teslim edilmektedir. İleri Kaba teslim seçeneğimiz içerisinde mutfak dolapları, zemin döşemeleri, iç kapılar ve banyo vitrifiyeleri alıcıya ait olmaktadır. Firmamız bunun alt yapısını sağlamaktadır.
Villalarımızın her birinin ayrı olarak kat irtifakı tapuları hazırdır.

Çevreyi kirletenlere ceza Çevreyi kirletenlere ceza

İrtibat: Makine Mühendisi Şaban Yeten 05325896493

Kaynak: Bülten