Sokak kedisi, kulağındaki tümörle veteriner hekimin ayağına gitti Sokak kedisi, kulağındaki tümörle veteriner hekimin ayağına gitti

MFA Maske Genel Koordinatörü iş insanı Murat Uzun, Zonguldak Kanalizasyon Sistemi ve Biyolojik Arıtma Tesisi’yle ilgili yeni bir paylaşım yaptı.
“Hepimiz kabul etmeliyiz ki son yıllarda yaşanan kişisel çekişmeler ve siyasi polemikler, bizi bir araya getirmek yerine birbirimizden uzaklaştırıyor. Oysa şehrimiz bundan büyük zarar görüyor. Şehrimizde birlik ve beraberlik sağlamak için hepimize büyük görevler düşüyor. 
Hiçbir siyasi amaç ve hedef gütmeden kimse ile kavga düşünmeden samimi ve bilinçli şekilde çok önemli bir sorun olarak değerlendirdiğim için, atıksı arıtma tesisinin borcu üzerinden tartılması umudu ile paylaşım yapmıştım. Konu şehir gündeminde tartışılmaya devam ediyor.
En son Secaattin Gonca başkanımız sosyal medyasında paylaşımı ile sürece yeni bir boyut kattı. Şimdi bende Cuma günü daha ayrıntılı açıklama yapacağım. Keşke onun dediği gibi olsa idi. Bu konu tartışılmalı, analiz edilmeli, şehir olarak yeni yol haritaları oluşturulmalı ve Ankara’ya taşınmalı. 
Ben milletvekillerimize, siyasi partilerimizin il başkanlarına, yeni seçilen belediye başkanlarımıza, sivil toplum örgütlerimize ve bürokratlarımıza inanıyor ve güveniyorum. Eğer mesele Zonguldak menfaati olursa herkes taşın altına gövdesini koyar. Yerel basın ve halkımızda buna tam destek verir.
Siyasetçilerimize, bürokratlara, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine, belki de Türkiye’de şehir gündemine en çok etki gücüne sahip yerel medya temsilcilerimize sesleniyorum: 
Bu çağrımı hiçbir kurumdan ve kişiden en ufak bir beklentim, hiçbir siyasi hedefim ve planım olmaksızın, hiçbir siyasi parti, kişi ve kurumu hedef almayı aklımdan dahi geçirmeksizin, bu şehre aşık sade bir vatandaş olarak yapıyorum.
Şehrimizin geleceği için bir araya gelme zamanı geldi. Temiz ve yeni bir sayfa açmalıyız. Birbirimizi yıpratmak yerine, birlikte çalışarak çözümler üretebilir, şehrimizi bambaşka yerlere taşıyabiliriz.
Bugün, şehrimizin geleceğini şekillendirecek adımları atmaya kararlı bir şekilde ilerlemeliyiz. Hepimiz farklı görüşlere sahip olabiliriz, ancak şehrimizin çıkarları her şeyin önünde gelmelidir. Birlikte hareket ederek, şehrimizin potansiyelini gerçekleştirebiliriz.
Gelin, birlikte çalışarak şehrimizi daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha refah bir yer haline getirelim. Şehrimizin geleceğini inşa etmek için el ele verelim.
Birlik, şehirlerimizin gücüdür; beraberlik ise geleceğimizin anahtarıdır.”

Kaynak: Haber Merkezi