Dilber için Zonguldak’ta ev yapıldı Dilber için Zonguldak’ta ev yapıldı

Enerjisa’nın ilçede yapılacak yatırımları ile ilgili görüşme yaptıklarını ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekilli Saffet Bozkurt: “Alaplı İlçe Başkanımız Altan Güngör, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı ve mahalle ve köy muhtarlarımızın katılımları ile Enerjisa Başkent Dağıtım A.Ş. yetkilileri bir araya gelerek, Enerjisa'nın Alaplı ilçemizde gerçekleştirdiği çalışmalar ve planlanan yatırımlar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledik.

Toplantıda, vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen şikayet, talep ve önerileri firma yetkilileri ile paylaştık. Kesintisiz elektrik teminini sağlamak ve bölgenin yaşam kalitesini ve ekonomik faaliyetlerini iyileştirmek adına yapılması gereken çalışmalar hakkında kapsamlı istişarelerde bulunduk.

Bu verimli toplantı, Enerjisa'nın ilçemizdeki çalışmalarına dair şeffaf ve açık bir iletişim kurulmasına vesile oldu. Enerji hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli bir şekilde sunulması için gereken adımları belirleyerek, Alaplı'nın gelişimine katkıda bulunmayı hedefledik” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi