Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın KİT Reformu adı altında gündeme getirdiği taslak çalışmasıyla ilgili ziyaretlerini sürdüren GMİS, sivil toplum örgütleri, muhtarlar, siyasi partiler ve meslek odalarına ziyaretlerine devam ediyor. GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, 2 Temmuz 2024 tarihinde Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Yılmaz'ı ziyaret etti.

Genel Başkan Yeşil, KİT reformunun yasallaşması halinde TTK’nın da içinde bulunduğu 19 KİT kurumu için özelleştirmenin ve kapatmanın önünün açılacağını ifade ederek mücadelelerine destek istedi. Muhtar Oda, mücadelelerinde GMİS’in yanında olduklarını belirterek TTK’nın Zonguldak ve bölge için önemli bir kurum olduğunu ifade etti.

Kuvvetli yağış uyarısı: Sel ve su baskınlarına dikkat! Kuvvetli yağış uyarısı: Sel ve su baskınlarına dikkat!

Mutlu ve Arslanbuğa, ardından Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan ile birlikte Ereğli’de ziyaretlere devam ederek Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek ve Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman ile görüşerek KİT reformu hakkında görüş alışverişinde bulundular. Muhtar ve oda başkanları GMİS'e tam destek vererek haklı mücadelelerinde yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Ereğli Şöförler Odası

Kaynak: BÜLTEN