İç Anadolu Belediyeler Birliğinin Olağan Meclis Toplantısı Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda yapıldı. Toplantıda tüm katılımcıların oyunu alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yeniden birlik başkanı olurken Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı 1. Başkan Vekili oldu. Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere’nin 2. Başkan Vekilliğine getirildiği toplantıda, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ise encümen üyeliğine seçildi. 

Araç Ve Gereçlerin Temininde Destek Veriyor

Çaycuma Kent Konseyinin yeni Başkanı İsmail İnam Çaycuma Kent Konseyinin yeni Başkanı İsmail İnam

Çaycuma Belediyesinin de kurucuları arasında olduğu İABB, 1991 yılında faaliyete başladı. Üyelerinin ekonomik, sosyal, kültürel hak ve ortak menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi amaçlayan Birlik, kendine gelen talepleri değerlendirerek sağlamakta zorlandığı kamyon, kepçe, iş makinesi, itfaiye aracı gibi araç ve gereçlerin temininde destek veriyor.

TOPLAM 271 ÜYESİ BULUNUYOR

Yerel yönetimler konusunda seminerler, eğitimler de düzenleyen İABB’nin son toplantıda üyeliğe kabul edilen 33 yeni belediye ile birlikte, toplam 271 üyesi bulunuyor.

Kaynak: BÜLTEN