Yeşim Kılınç ile Erol Tiryakioğlu evliliğe ilk adımı attı Yeşim Kılınç ile Erol Tiryakioğlu evliliğe ilk adımı attı

İYİ Parti Gökçebey Belediye Başkan Adayı Satılmış Adayı, eski Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Satılmış Aydemir, kendi döneminde Belediye Başkan yardımcısının ücret almasına karşı çıkanların şimdi aynı görev için 40 bin lira maaşa imza attıklarını yaptığı küfürlü paylaşım işe eleştirdi. İşte Satılmış Aydemir’in sosyal medya hesabından yaptığı  paylaşım:

2021 yılında Satılmış Aydemir Belediye başkan yardımcısı iken, başkan yardımcısının ücret almasına karşı çıkan o.. ç…, bu gün belediye başkan yardımcısı 40 bin liraya imza atıyor. Şimdi niye sesiniz çıkmıyor? K…ç... Başınızda dahil hepiniz o…ç…Analarınızın günahı olmaya bilir. Ş……..alayınız g…z, k…z, p…r… Deli kanlıysanız çıkın karşıma… siz kendinizi biliyorsunuz. K… ç.., en başta hocam sen.. ne adi bi adammışsın. A…g.., ş.. hocam, karını bahane edip aday olamadın, ama 40 bin liraya tav olup, yardımcılığı kabul ettin. Ben görevdeyken başkan yardımcısı ücret almasın demiştin, şimdi sen almasana. Ş…sayın yönetim biriniz değil alayınız ş… k… siniz…

Satılmış Aydemir geçtiğimiz dönem Gökçebey Belediye Başkan Yardımcısı olmuş, itirazlar nedeni ile  istifa etmek zorunda kalmıştı.

Muhabir: Yeliz Alagöz