Şampiyonluk yarışına devam eden Fenerbahçe’nin 32 yaşındaki yıldız ismi ile Eyüpspor arasında transfer görüşmelerinin başladığı aktarıldı. Eyüpspor, Süper Lig’e yükselmesi ile birlikte yeni transferler için girişimlere başladı. Bu girişimler arasında Fenerbahçe’nin yıldız ismi de yer alıyor.

Spor Depor’da yer alan Sabah’ın haberlerine göre; Arda Turan, çok hızlı bir şekilde transfer girişimlerine başlayacak. Tecrübeli isim oyuncu ile görüşmelere başlaması Fenerbahçe haberleri taraftarların ilgisini çekmeye devam ediyor…

Fenerbahçe’den gidip geri gelmişti…

Eyüpspor, Arda Turan’un raporu doğrultusunda transfer için adımlar atıyor. Buna göre; Fenerbahçe’nin hücum oyuncusu Serdar Dursun, Eyüspor’un sıkı takibi altına girdi. Sezon başında Fatih Karagümrük’e transfer olan Serdar Dursun sonrasında sarı lacivertli ekibe geri dönmüştü. Yıldız oyuncu geri döndükten sonra çıktığı 7 maçta 2 gol ve 1 asist ile oynadı.

Fenerbahçe’deki kiralık sözleşmesinin yanında Karagümrük ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olarak gözüküyor.

Serdar Dursun, Almanya’da futbol hayatına başladıktan sonra Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Greuther Fürth, Darmstadt ve Fatih Karagümrük'te forma giydi. Aynı zamanda A Milli takım düzeyinde 10 karşılaşmada yer aldı ve rakip fileleri 7 kez havalandırdı.

Cenk Tosun da Arda Güler’in gündeminde!

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'la ilgili dikkat çeken bir transfer iddiası daha ortaya atılmıştı. Eflatun-sarılı ekibin gündeminde başka bir forvet ismin olduğu öne sürülmüştü. İstanbul temsilcisinin sezon sonu sözleşmesi bitecek ile Cenk Tosun'la da ilgilendiği gündeme düştü.

Eyüpspor'un Beşiktaş'tan Gedson Fernandes'i de kadrosuna katmak istediği aktarılırken İstanbul ekibinin, Portekizli için sezon sonunda önemli bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalacağı öne sürüldü.

Tramvaylar 19 Mayıs’a özel giyindi Tramvaylar 19 Mayıs’a özel giyindi

KAYNAK: SPORDEPOR.COM

Muhabir: Bayram Tomakin