Belediye Başkanı halkla 'Fest' geçiyor! Yine izin verdi, ortalık karışacak Belediye Başkanı halkla 'Fest' geçiyor! Yine izin verdi, ortalık karışacak

Kozlu Belediyesi Halk Otobüslerinin camları kimliği belirsiz kişiler tarafından kırılmış ve koltuklar kesilmişti.

Bu tür eylemlerin sadece kamu malına zarar vermek olmadığını ifade eden Merve Arslan "Aynı zamanda toplumun huzurunu ve güvenliğini de tehdit eder. Bu tür saldırılar, ne vicdana ne de milliyetçilik değerlerine uygun düşmemektedir" dedi.

Merve Arslan'ın açıklaması şöyle:
"Cumhuriyet Halk Partisi olarak, son zamanlarda kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırılar ve maddi zararlar konusunda derin endişelerimizi dile getiriyoruz. Son olayda, Belediyemize ait birkaç otobüs ve araca zarar verilmiştir.
Bu tür eylemler sadece bir kamu malına zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda toplumun huzurunu ve güvenliğini de tehdit eder. Bu tür saldırılar, ne vicdana ne de milliyetçilik değerlerine uygun düşmektedir.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu tür vandalizmin kınıyor ve sorumluların en kısa sürede adalete teslim edilmesi için yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Kamu malına zarar vermek, toplumun birlik ve beraberliğine zarar vermektedir. Bu tür eylemleri gerçekleştirenler, toplumun tüm kesimleri tarafından reddedilmelidir.
Kamu malına zarar veren her türlü eylemi şiddetle kınıyor, bu tür davranışların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alındığını görüyoruz. Toplum olarak birlik ve beraberlik içinde, bu tür olumsuz davranışları bertaraf etmek için el ele vermeliyiz.Kozlu Belediye Başkanımıza ve Kozlu halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

Muhabir: Öznur Güneş