Sokak ortasında baygınlık geçirdi Sokak ortasında baygınlık geçirdi

CHP eski İl ve Merkez İlçe Başkanlarının Osman Zaimoğlu’na karşı yayınladığı kınama deklarasyonu kriz çıkardı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nun Ozan Demirtaş’a kafa attığı iddiaları üzerine kınamı deklarasyonu yayınlayan CHP eski İl ve Merkez İlçe Başkanları kamuoyunda gündem yarattı. Bildirinin ardından şahsi açıklamalar yapan Halil Fırat’a tepki gösteren eski merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ise, “Yaptığımız ortak açıklamanın mürekkebi kurumadan kendi siyasi hesaplarına ve hesaplaşmalarına bizleri de ortak gibi göstermeleri kabul edebileceğim bir durum değil.” İfadelerini kullandı.

Ebru Uzun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kamuoyunda günlerdir konuşulan Merkez İlçe Başkanımız Osman Zaimoğlu 'nun önceki dönem Belediye Meclis Üyemiz Ozan Demirtaş'a şiddet içeren bir eylemde bulunmasını eski il ve ilçe başkanları olarak bir açıklama ile kınadık.
Evet ,ortak açıklamaya imza verdim ve sebebi ne olursa olsun sevgili Ozan'a yapılan bu hareketi bir kez daha kınıyorum.
Ancak sonrasında eski il başkanımızdan ortak metnin bütünlüğüne gereksiz bir anlam yükleyen  açıklama geldi .Yaptığımız ortak açıklamanın mürekkebi kurumadan kendi siyasi hesaplarına ve hesaplaşmalarına bizleri de ortak gibi göstermeleri kabul edebileceğim bir durum değil.
Ortada ayıplı bir durum varsa sorumluları utanıp susacağı  yerde herkesten çok sesi çıkıyorsa sormak isterim..!
Gelinen noktada hesaba ortak değilmisiniz?
Dün göremediğinizi bugün mü gördünüz??
Daha düne kadar adaylığı için direttiğiniz insana,  kendi öz eleştirinizi yapmaktan kaçınarak , üzerinde tepinip  faturayı  kesmekle kurtaramazsınız!
Sonuçta hepiniz oradaydınız!
Birlikte çaldınız, birlikte oynadınız…
Ha bir de şimdi sızlanıyorsun...
Yalan mı?
Ben  sevgili Ozan'a yapılan ayıbı ayrı, sizin ayıbınızı ayrı değerlendiriyorum bu böyle biline.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi