Günün en güzel fotoğrafı! Günün en güzel fotoğrafı!

Kilimli'deki bu gerginliğin artık son bulması gerektiğini ifade eden Erdal Gülay, Ak Parti Milletvekillerine ve İl Başkanına seslendi. İYİ Partili Şalvarcıoğlu'na gerekli konuşmayı yaptığını ifade eden Erdal Gülay, AK Partili yetkililere de seslenerek Kamil Altun'u uyarmalarını istedi. 

Erdal Gülay'ın açıklaması şöyle: “31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler sonucunda tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarının oldu, Fakat halkımızın teveccüh göstererek Kilimli'de belediye başkanı olarak Sayın Kamil Altun'u tercih etmiş ve Kilimli'nin belediye başkanı olmuştur. Bizim de adayımız Mesut Şalvarcıoğlu arkadaşımız bir çalışma içerisinde bulunmuş, güzel de oy almış belediye meclis üyelerine de 2 tane arkadaşımızı belediyeye kazandırmıştır. Bu vesileyle insanlarımız seçme ve seçilme hakkı özgür olduğu bir ülkede, Kilimli'de yaşanan belediye meclis üyesi olarak mesut arkadaşımızın listesinde bulunan, Bazı Kilimli'deki esnaflık yapan ve belediyenin kiracısı olan arkadaşlarımıza orada hem idari para cezası hem de mobbing uygulayarak bir takım zorluklar içerisinde bulunmuş. Ve bunun geçtiğimiz günlerde bir Mesut Şalvarcıoğlu ve Kamil Altun arasında bir cenaze programında yaşanan tatsızlık tabii ki bizleri de cenaze programında olmasından dolayı derinden üzmüştür. Böyle bir hadisenin yaşanmasına, fırsat verilmesine öncelikle Kamil Altun bugün bir belediye başkanıdır. Kaybeden arkadaşlarımız belki biraz agresif olabilir. Belki üzüntüden bir şeyler yaşayabilir. Ama Kamil Altun bugün sükunetle ve iktidar partisinin belediye başkanı olarak, Kilimli'nin bir belediye başkanı olarak orada kiracısı olan ve İYİ Parti'nin belediye meclis üyesi olarak listesine girmiş olduğu arkadaşlarımıza kiracı olarak muamele yapması gerekiyor. Orada bunları Kilimli'de caydırmak için ticaretini ekmeğiyle oynamak Kamil Altun'a ben bunu yakıştıramıyorum. Sonuçta halk kendisini teveccüh etmiş ve Kilimli Belediye Başkanı olarak görmüştür. Bundan sonraki süreçte inşallah bunun daha fazla sürdürülmesi açısından inşallah diyorum son nokta o olmuştur. Tatsız bir şeyin yaşanmasını asla istemiyorum. 
Buradan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin öncelikle il başkanı ve 3 milletvekiline sesleniyorum. Arkadaşlar gelin burada eğer bir yaşanacak olan ilerideki daha tatsız bir olaya müsaade etmeyelim. Sizler belediye başkanınıza bir takım söylentiler, bir takım kendisine uyarılar yapmanızı buradan sizlerden rica ediyorum. Çünkü burası küçük bir yer. Herkes herkesin arkadaşıdır. Herkes herkesin dostudur. Yapılması gereken sükunetle bu görevi sürdürebilmek, halka hizmet etmektir. Halka eziyet etmek değildir” 

Muhabir: Öznur Güneş